Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cutremur cu magnitudinea de 5,8 in largul regiunii Fukushima

Cutremur in zona Fukushima
Cutremur în largul regiunii Fukushima

Un seism puternic cu magnitudinea de 5,8 a fost înregistrat luni dimineaţa în prefectura Fukushima, unde se află şi centrala nucleară afectată grav în 2011 de un alt cutremur, cu magnitudine 9.
Cutremurul a zguduit puternic zona unde se află centrala avariată Fukushima Daiichi, precum și complexul nuclear Fukushima Daini.
Compania care exploatează cele două centrale, Tokyo Electric Power (Tepco), a informat că nu a constatat anomalii la instalații. De asemenea, operatorii altor două centrale din regiune nu au raportat niciun fel de probleme.
Epicentrul cutremurului care s-a produs luni, la ora locală 5.14 (duminică, 23.14, ora României), se afla în largul prefecturii Fukushima, iar hipocentrul său s-a situat la o adâncime de 50 de kilometri, potrivit agenţiei japoneze.
În ultimele săptămâni, cutremurele au fost relativ frecvente în nord-estul arhipelagului nipon devastat pe 11 martie 2011 de un seism cu magnitudinea 9, produs în largul Oceanului Pacific, urmat de un tsunami uriaș care a ucis peste 18.000 de persoane.
Japonia se află la confluența a patru plăci tectonice și înregistrează anual mai mult de 20% dintre seismele cele mai puternice care se produc pe glob.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Cutremur cu magnitudinea de 5,8 in largul regiunii Fukushima”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI