Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dacă ai probleme cu matematica, le rezolvă aplicația PhotoMath

PhotoMath aplicatie mobila

O companie croată a dezvoltat o aplicație pentru telefoane mobile care recunoaște operațiuni matematice cu camera și le rezolvă în câteva secunde, explicând totodată modul cum s-a ajuns la rezultat, notează miercuri EFE.
Aplicația folosește tehnologia de recunoaștere optică de caractere, pentru „a citi” problema cu camera și a o rezolva. Programul rezolvă ecuații, probleme de aritmetică, fracții, logaritmi și calcule cu numere zecimale, cu condiția să nu fie scrise de mână.
Damir Sabol, unul din responsabilii PhotoMath, a asigurat că această aplicație nu va putea fi folosită pentru ca elevii să trișeze și să realizeze operațiunile matematice, ci dimpotrivă şi va ajuta să înțeleagă metoda de rezolvare a problemelor și exercițiilor.
Aplicația se poate descărca gratuit pentru iOS și Windows Phone, iar anul viitor se va lansa o versiune și pentru Android.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dacă ai probleme cu matematica, le rezolvă aplicația PhotoMath”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI