Daniel Constantin: Tăriceanu transformă ALDE într-un PFA

Daniel Constantin
Călin Popescu-Tăriceanu dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2019 și pentru acest obiectiv transformă ALDE într-un PFA, a declarat, într-un interviu pentru Agerpres, deputatul Daniel Constantin, menționând că liderul PSD, Liviu Dragnea, a început să înțeleagă acest lucru.

Eu am spus foarte clar și repet chestiunea asta și cred că acum a început să o înțeleagă și domnul Dragnea: Domnul Tăriceanu are un obiectiv foarte clar și pentru asta probabil va ajunge să sacrifice și ALDE, dorește să candideze la alegerile prezidențiale din 2019„, a afirmat Daniel Constantin.
El a spus că Tăriceanu a avut o „reacție tăioasă” la adresa premierului în privința legii salarizării.
„Am văzut zilele trecute o reacție tăioasă la adresa premierului: de ce a trimis legea salarizării în Parlament, în condițiile în care o agrease și domnia sa în cadrul ședinței comune pe care a avut-o cele două partide PSD și ALDE. Nu vreau să caracterizez gestul ca atare, dar eu am avertizat public și o mai fac încă o dată, domnul Tăriceanu a spus-o la un moment dat, dacă va fi nevoie va scoate ALDE de la guvernare pentru a-și atinge obiectivul domniei sale. Deci, transformă, dacă vreți, încet, încet, ALDE dintr-un partid politic într-un PFA, persoană fizică autorizată. Cred că asta este o caracterizare scurtă„, a adăugat deputatul.
Constantin a mai spus că, pentru el, Tăriceanu a intrat în istorie. „Pentru sănătatea politicii românești, sper că la un moment dat să intre și în istoria politicii românești„, a adăugat acesta.
Potrivit lui Constantin, s-au făcut abuzuri și fondurile primite pentru un partid parlamentar au fost folosite unilateral de către Călin Popescu-Tăriceanu.
El a subliniat că noua formațiune Pro România va susține din Parlament Guvernul Grindeanu, atâta timp cât va urmări „acele linii” din programul de guvernare stabilit.
El a spus că, în toată perioada în care a condus Partidul Conservator și ALDE, a avut un parteneriat cu PSD.
Legat de PSD, sigur că, știți bine, în această perioadă în care am condus Partidul Conservator și ALDE, un parteneriat, câteodată scris, câteodată nescris, l-am avut cu Partidul Social Democrat. Am prieteni foarte mulți acolo. Acum lucrurile sunt ceva mai diferite pentru că la nivelul leadership-ului, știți foarte bine, au existat alte opțiuni, să spunem doar atât„, a spus Constantin.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Daniel Constantin: Tăriceanu transformă ALDE într-un PFA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI