De anul viitor, RAR vrea schimbă toate cărţile de identitate ale autovehiculelor

RAR vrea să schimbe toate cărţile de identitate

De anul viitor, Registrul Auto Român vrea să schimbe toate cărţile de identitate ale autovehiculelor. Măsura este necesară, dat fiind faptul că ultima modificare a fost făcută în 1993, au explicat reprezentanţii registrului.
Vom schimba modelul cărţii de identitate, sper în acest an. Noul model al cărţii de identitate, după ce va trece prin furcile caudine ale tuturor ministerelor implicate şi se va naşte, va cuprinde toate datele de care aveţi nevoie, va fi o oglindă a certificatului de omologare european, inclusiv problema cea mai mare pe care o aveţi, respectiv tipul suspensiei. De asemenea, va atinge şi celălalt subiect sensibil, cu masele şi dimensiunile„, a declarat marţi Flaviu Câmpeanu, director tehnic al Registrului Auto Român.
În noua carte de identitate va exista o rubrică în care vor fi completate detalii tehnice suplimentare despre maşină, cum ar fi existenţa unui cârlig de remorcare sau folia de pe geamuri.
Documentul va duce la dispariţia a cel puţin două taxe. Totodată, normele de poluare vor fi completate conform standardelor europene.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “De anul viitor, RAR vrea schimbă toate cărţile de identitate ale autovehiculelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI