Decizia privind cererea lui Nicusor Constantinescu de scoatere de sub control judiciar, amanata

Nicusor Constantinescu
Decizia privind cererea lui Nicuşor Constantinescu de scoatere de sub control judiciar a fost amânată, următorul termen fiind 19 iunie.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, luni, judecarea contestatiei depuse de procurorii DNA impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti, care revocase masura preventiva a controlului judiciar dispusă fata de seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, urmatorul termen fiind 19 iunie.
Potrivit avocatului lui Nicusor Constantinescu, Marius Mocanu, Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru joi luarea unei decizii in acest caz, apararea urmand sa depuna in instanta o serie de acte medicale pentru a atesta starea de sanatate a sefului CJ Constanta.
Instanta a acordat termen pentru joi, pentru depunerea unor acte medicale, certificate ca fiind conforme cu originalul„, a declarat, luni, pentru agentia de presa citata avocatul Marius Mocanu.
El trebuia sa se prezinte in tara pe 11 iunie, dar momentan starea lui de sanatate nu ii permite deplasare pe o astfel de distanta, iar actele medicale pe care le vom depune vor demonstra acest lucru„, a mai declarat Marius Mocanu.
Avocatul a afirmat ca Nicusor Constantinescu se simte bine, urmand sa intre in cea de-a doua faza a tratamentului.Hotararea privind mentinerea masurii controlului judiciar in acest dosar a fost contestata la Curtea de Apel Bucuresti si urmeaza sa se judece in 18 iunie.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata in trei dosare si este cercetat intr-un al patrulea dosar, pentru luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce in casa lui au fost gasite 15 cartuse de 9 milimetri, cand au fost facute perchezitii intr-unul dintre primele doua dosare.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Decizia privind cererea lui Nicusor Constantinescu de scoatere de sub control judiciar, amanata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI