Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Decizie incredibila luata de ucigasul Mihaelei Runceanu

cosmin-stefanescu
Remuşcările unei crime odioase l-au făcut pe Cosmin Ştefănescu să vrea să intre în mintea oamenilor cu probleme şi să-i vindece.

Închis în toamna lui 1989 pentru că a sugrumat-o pe cântăreaţa Mihaela Runceanu, Cosmin Ştefănescu a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit 17 ani de închisoare din cei 25 dictaţi de judecători.
La ieşirea din penitenciar, în 2006, el a încercat să ia viaţa de la zero, însă norocul nu i-a surâs foarte mult. În primă fază a încercat să-şi găsească de lucru, doar că i-a fost aproape imposibil din cauza cazierului. Nici pe plan sentimental nu a avut noroc, deoarece femeia care părea că-şi doreşte o relaţie cu el l-a abandonat. Toate aceste circumstanţe, inclusiv stigmatul pe care îl poartă, l-au determinat să ia o decizie radicală şi să plece din ţară, unde nu-l cunoaşte nimeni, scrie libertatea.ro.
Acum mă aflu în Anglia, îmi caut de muncă, vreau să devin psiholog. Am două licenţe, una în psihologie, şi cealaltă în sociologie. Ştiu engleză şi am diplomele traduse şi legalizate. Motivaţia e în noi, trebuie doar să căutăm adânc”, a declarat Cosmin.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Decizie incredibila luata de ucigasul Mihaelei Runceanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI