Deschiderea oficiala a Seawolves Bike Fest VII – Mamaia 2014

Seawolves Bike Fest VII – Mamaia 2014
Deschiderea oficiala a Seawolves Bike Fest VII – Mamaia 2014

La eveniment au participat primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, alături de vicepreşedintele ANAT, Corina Martin. Edilul a sosit la Seawolves Bike nu călare pe o motocicletă, cum s-ar fi aşteptat cei prezenţi, ci la bordul unui Jaguar din dotarea proprie. “Nu particip la paradă pe motocicletă pentru că nu este una dintre pasiunile mele. Aşa cum nu poţi avea toate femeile, tot aşa nu poţi avea toate pasiunile. În 2015, această paradă a motocicletelor va avea loc pe faleza din Mamaia, care va fi amenajată şi aptă pentru asemenea manifestări“, a declarat Radu Mazare.
Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a menţionat că la această paradă participă peste 700 de motocliclişti din România şi alte ţări din Europa.
Este un eveniment de mare amploare şi de mare atracţie, este a şaptea ediţie a Seawolves Bike Fest, un eveniment pe care Asociaţia Litoral – Delta Dunării îl susţine încă de la prima sa ediţie. Al şaptelea an ne aduce peste 700 de motociclişti în acest moment aici în Mamaia Nord, sunt participanţi din foarte multe ţări din Europa, iar Asociaţia Litoral –Delta Dunării nu doar că susţine acest eveniment, ci promovează staţiunea Mamaia. Veţi vedea filmul oficial al staţiunii care va rula timp de două zile în tabără motocliştilor, am făcut şepci, tricouri, steaguri Mamaia Style, totul este Mamaia Style, chiar şi un festival de motociclişti”, a afirmat Corina Martin, care a venit cu o cască şi o vestă de motociclist şi, deşi deţine şi o motocicletă, a decis ca la paradă să meargă alături de un profesionist.
Sutele de motociclişti au demarat în trombă, urmând să străbată Constanţa şi apoi alte staţiuni de pe litoral, urmănd ca pe seară să revină la baza generală din Campingul Marea Neagra – Mamaia Nord.
În seara de sâmbătă, dar şi pe timp de zi, după paradă, vor avea loc nelipsitele concursuri cu premii, cântările haiduceşti la focul de tabără, „late night show-ul” interzis minorilor şi focurile de artificii. Tot sâmbătă, de la ora 21.00, pe scena amplasată în incinta campingului vor face show trupele Phoenix, Trooper, The R.O.C.K., Lupu’ cel Rău, Hangover şi No Quarter. Cei doi invitaţi speciali ai festivalului sunt Andrei Cerbu şi Flavius Hosu, reprezentând tinere revelaţii ale celor mai populare concursuri de talente din România. Gazda manifestării va fi, şi anul acesta, rockerul Cristian Hrubar.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Deschiderea oficiala a Seawolves Bike Fest VII – Mamaia 2014”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei