Din toamnă ar putea fi depuse proiecte pe toate măsurile din PNDR 2014-2020

daniel-constantin

Din toamna acestui an s-ar putea da drumul la depunerea proiectelor pe toate măsurile din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru perioada 2014-2020, a afirmat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
Toate măsurile pe care noi le-am prezentat, în număr de 14, vor începe în toamna acestui an. Dacă la 1 iulie, să spunem, vom transmite PNDR-ul în mod oficial Comisiei Europene, eu cred ca până în luna septembrie să fie agreat, iar după aceea să putem să începem deschiderea de primiri de proiecte pe toate măsurile„, a declarat Constantin, în cadrul unei dezbateri pe tema absorbţiei fondurilor europene, citat de Agerpres.
Acesta a adăugat că programul a fost deja trimis informal către Comisia Europeană, iar semnalele primite până în prezent sunt pozitive. „În zilele următoare, România va transmite către Bruxelles, în mod oficial, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Există o recomandare a Comisiei Europene, cel puţin în cazul României, ca undeva în primele zile din luna iulie să fie transmis în mod oficial. Noi, de mai bine de două luni, l-am transmis în mod informal, programul este cred, până în momentul de faţă, considerat fezabil de către Comisia Europeană„, a precizat Daniel Constantin.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Din toamnă ar putea fi depuse proiecte pe toate măsurile din PNDR 2014-2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei