Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doi bărbaţi urmăriţi internaţional, depistaţi şi reţinuţi de poliţişti

furturi-locuinte
În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din Argeş au depistat doi bărbaţi, urmăriţi la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria şi Polonia.

La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Argeş şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au depistat şi reţinut un bărbat de 42 ani, din comuna Mihăeşti, urmărit la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria pentru săvârşirea unor furturi din locuinţă.
În aceeaşi zi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Argeş au reţinut un bărbat de 29 de ani, din municipiul Drăgăşani, urmărit internaţional de către autorităţile judiciare din Polonia pentru săvârşirea de fraude informatice.
Pentru depistarea celor doi bărbaţi, poliţiştii argeşeni au fost sprijiniţi cu date şi informaţii suplimentare de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – I.G.P.R..
Cei în cauză au fost conduşi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Piteşti, cu propunere de arestare preventivă.
Până la finalizarea procedurilor, bărbaţii au fost introduşi în arestul I.P.J. Argeş.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Doi bărbaţi urmăriţi internaţional, depistaţi şi reţinuţi de poliţişti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI