DONA lansează o farmacie nouă în Constanţa

Farmacia Dona

Reţeaua de farmacii DONA lansează cea de-a opta unitate în Constanţa. Aflată pe B-dul Tomis nr. 137, la intersecţia cu Strada Soveja, Zona Piaţa Tomis 3, noua farmacie stă la dispoziţia pacienţilor cu un portofoliu extins de medicamente şi produse destinate sănătăţii, sfaturi şi recomandări specializate oferite de echipa de farmacişti şi nu în ultimul rând o serie de promoţii şi oferte lunare.
Cu ocazia deschiderii, constănţenii sunt invitaţi să participe la Tombola Sănătăţii, unde pot fi câştigate peste 600 de premii – un televizor, o bicicletă pentru adulţi, o bicicletă pentru copii, tensiometre şi termometre, cupoane de reducere sau vouchere valorice şi multe alte premii atractive. La tombolă pot participa toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei în perioada 25 iunie – 1 iulie. Totodată, constănţenii vor putea să îşi măsoare gratuit tensiunea arterială în cortul amplasat în apropierea farmaciei.
În unitatea nou deschisă, clienţii asiguraţi în cadrul sistemului public de asigurări de sănătate pot accesa campania „1.000 de produse gratis” şi vor beneficia, prin prezentarea unui card de fidelitate DONA şi a unei reţete compensate, de produsele prescrise incluse în campanie, fără a mai fi necesară achitarea unei diferenţe de preţ. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2014, cu posibilitatea de prelungire.
Deschidem o nouă farmacie în Constanţa întrucât vrem să fim mai aproape de nevoile medicale ale pacienţilor noştri. De asemenea, pentru că ne place să aducem mereu ceva nou, îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi cu o campanie de vară inedită – „Sfaturi bune, premii pe măsură”. Astfel, în baza cardului DONA, clienţii fideli pot câştiga o călătorie pe săptămână în Elveţia, Austria sau Olanda şi o bicicletă pe zi”, au transmis reprezentanţii DONA.
DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara. Compania are peste 1.500 de angajaţi şi numără peste 230 de farmacii. Până la finalul anului 2016 reţeaua îşi propune atingerea unui număr de 300 de farmacii la nivel naţional.
Detalii despre companie şi despre oferta de produse sunt disponibile pe www.farmaciiledona.ro.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “DONA lansează o farmacie nouă în Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI