Dosare penale pentru braconaj piscicol

braconaj
Peste 470 de kilograme de peşte proaspăt şi o autoutilitară au fost ridicate, în vederea confiscării, de poliţişti, în timpul unei acţiuni desfăşurate în zona Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

În perioada 18 – 21 septembrie a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Ordine Publică – I.G.P.R., poliţiştii Serviciului de Poliţie „Delta Dunării” au verificat persoane, ambarcaţiuni şi autoturisme, pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi cinegetic.
Au fost constatate 2 infracţiuni, prevăzute şi pedepsite de O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura, fiind cercetate 2 persoane.
Astfel, poliţiştii au depistat, în judeţul Tulcea, un bărbat de 44 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 432 de kg de peşte (caras şi somn), fără documente legale de provenienţă. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.
În zona falezei din municipiul Tulcea, un alt bărbat de 61 de ani, a fost prins de poliţişti, având 40 de kg de peşte (caras şi crap), pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.
În ambele cazuri, cantitatea de peşte a fost ridicată şi predată unei societăţi de profil, pentru valorificare.
O altă persoană s-a ales cu o sancţiune contravenţională în valoare de 300 de lei, pentru nerespectarea O.U.G. nr. 23/2008.
În total, pe timpul acţiunii au fost ridicate, în vederea confiscării 472 de kilograme de pește proaspăt (caras, crap, somn) şi o autoutilitară, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dosare penale pentru braconaj piscicol”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei