Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dragnea dă asigurări că Legea salarizării unitare va fi adoptată până la 1 iulie

Liviu Dragnea1
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări, luni, că Legea salarizării unitare va fi adoptată până la 1 iulie, în următoarele săptămâni urmând să se lucreze la finalizarea proiectului de act normativ. Preşedintele social-democraţilor a mai precizat că legea “pune ordine în sistem”.

Întrebat, în timpul vizitei din judeţul Olt, ce părere are despre valul de greve din mai multe instituţii ale statului, precum cea din Direcţiile Generale a Finanţelor Publice din întreaga ţară din cauza proiectului Legii salarizării unitare, Liviu Dragnea a precizat că acest act normativ “nu e o lege uşoară, dar va fi dus la capăt”, scrie news.ro.
“Legea salarizării va fi finalizată şi va fi aprobată. Este o lege care pune ordine în sistem şi prin care se măresc salariile. Sunt unii care vor să li se mărească şi mai mult sau sunt unii care spun, şi nu neapărat îi condamn, «domne’, mi-ai mărit mie, dar de ce i-ai mărit lu’ ăla mai mult?». Nu e o lege uşoară dar va fi dusă la capăt, se continuă discuţiile, se analizează toate amendamentele, dar în final se va adopta. Aşa cum am convenit, vrem ca până la 1 iulie să fie adoptată legea şi sunt toate şansele, adică nu văd de ce nu s-ar vota”, a declarat Liviu Dragnea.
Preşedintele social-democraţilor a precizat, răspunzând unei întrebări referitoare la prezenţa în Guvern a ministrului de Finanţe, Viorel Ştefan, după data de 1 iulie, că dacă acesta nu susţine Legea salarizării unitare ar trebui să împărtăşească această opinie.
“Dacă nu e de acord cu legea, să spună. În guvern nu s-a intrat obligat, nu s-a intrat cu pistolul la tâmplă, şi-au dorit. Prima condiţie: programul de guvernare. Dacă eşti în guvern şi nu îţi place programul de guvernare, dar nu e cazul la Viorel Ştefan cred…”, a mai precizat Liviu Dragnea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea dă asigurări că Legea salarizării unitare va fi adoptată până la 1 iulie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI