Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dragnea: Este important sa nu ne pierdem umanitatea, protejand Romania.

Liviu-Dragnea

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, consideră că în problema refugiaților se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european, apreciind în context că țara noastră trebuie protejată.
Am citit comentariile dumneavoastră legate de problema refugiaților. Nu sunt de acord cu toate, însă vă împărtășesc nedumerirea legată de modul absolut ciudat în care aceștia acționează, faptul că majoritatea sunt bărbați tineri, vorbitori de limba engleză, că îi exilează pe cei care nu fac parte din grupurile lor, precum și alte elemente de acest tip care ne dau de gândit. Diverse țări europene au evitat să gestioneze această criză încercând să o transfere spre alte state. Acest mod de acțiune ne arată că se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a crizelor la nivel european. Este important ca noi să nu ne pierdem umanitatea, protejând în același timp România„, a precizat Dragnea într-o postare pe pagina sa de socializare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Este important sa nu ne pierdem umanitatea, protejand Romania.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI