Dragnea: Eu cred că am luat deciziile cu consultare largă

Liviu Dragnea
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a respins, miercuri, acuzațiile potrivit cărora ar fi „un dictator”, menționând că nu crede că este o opinie generală în partid și că a luat deciziile în consultare largă.

„Eu cred că am luat deciziile cu consultare largă atât în Comitetul Executiv Național, cât și în grupurile parlamentare. Dar nu am înțeles că sunt dictator, am înțeles că l-am luat pe persoană fizică. Nu am luat partidul pe persoană fizică. Suntem totuși în situația în care, după un an bun pentru partid, în care au fost rezultate la alegerile locale bunicele, la alegerile parlamentare bunicele, s-a reușit cu greu să fim primul partid, singurul care a achitat sediul de partid, îl avem în proprietate. Suntem la guvernare, avem 85% dintre parlamentari noi, partidul este foarte deschis, funcționează. Nu cred că e o opinie generală în partid, dimpotrivă am văzut că așa, într-un stil dictatorial și pe persoană fizică, toate organizațiile județene și-au exprimat prin vot deschis, în unanimitate, susținerea atât pentru Guvern, cât și pentru mine”, a declarat Dragnea, întrebat dacă este un „dictator”, în condițiile în care în partid i s-a reproșat că ia deciziile de unul singur.
Liderul PSD a adăugat că nu îl supără aceste critici, pe care le consideră „foarte sănătoase”.
În privința faptului că Victor Ponta a lansat o serie de critici la adresa lui și a fost numit șeful delegației Parlamentului la AP OSCE, Dragnea a spus că el i-a propus această funcție.
„Am discutat cu dumnealui lucrul ăsta — șeful delegației române la OSCE. Este o delegație importantă și un post foarte important pentru România. Eu i-am propus această variantă și a fost de acord cu ea”, a precizat Dragnea.
Întrebat dacă Victor Ponta mai este relevant ca mesaj pentru partid, Liviu Dragnea a spus: „Este foarte relevant, numai că ce trebuie să facă partidul? Să plecăm toți? Rămâne avionul gol”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Eu cred că am luat deciziile cu consultare largă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei