Dragnea: Impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, toată lumea va avea de câștigat

Dragnea in vizita la Cilieni
Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Cilieni, în județul Olt, că impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, ce va fi implementată într-o perioadă acceptabilă și pentru cetățeni și pentru anvelopa bugetară, scrie Agerpres.

„Va fi o măsură bună, din care toată lumea va avea de câștigat, implementată într-o perioadă și într-un calendar care să poată fi acceptabil și de către anvelopa bugetară, dar și de către cetățeni. Și se va ieși cu proiectul final, nu cu intenții, într-o perioadă rezonabilă. Dar nu este un nou impozit, este un nou sistem de impozitare, în care oamenilor să le rămână mai mulți bani pentru a băga bani în economie și în dezvoltare”, a declarat liderul PSD.
Liviu Dragnea a adăugat că proiectul impozitului pe venitul global „va fi comunicat când trebuie și cum trebuie de o echipă de comunicatori”.
Președintele PSD a vizitat luni, la Cilieni, în județul Olt, împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, o zonă cu solarii în care legumicultorii au cultivat roșii și s-au înscris în programul de sprijin pentru tomate cultivate în spații protejate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Impozitul pe venitul global va fi o măsură bună, toată lumea va avea de câștigat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI