Dragnea: Am luat act de anunţul premierului că-şi va da demisia

Liviu Dragnea
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că toţi membrii PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile înaintea Comitetului Executiv Naţional, cu o singură excepţie, ministrul Comunicaţiilor, care va trimite demisia pe email. De asemenea, el a spus că a luat act de demisia premierului Sorin Grindeanu, iar PSD şi ALDE sunt pregătite să formeze un nou guvern.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, după şedinţa CExN al PSD că din păcate premierul nu a mai aşteptat votul din partid, dar a luat act de anunţul lui Grindeanu că îşi va prezenta demisia, PSD fiind gata să facă nou Guvern.
”Toţi membrii PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile, şi nu vorbim de celebrele demisii în alb, cu excepţia ministrului Comunicaţiilor care e plecat din ţară şi a trimis-o pe mail. Am luat act de anunţul premierului că îşi va prezenta demisia. PSD e pregătit să formeze un nou guvern”, a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Naţional Executiv.
Aceasta a explicat că în cadrul discuţiilor pe marginea evaluării Guvernului, la un moment dat au făcut o pauză, moment în care premierul Sorin Grindeanu a decis să plece, scrie Mediafax.
”Am făcut şi o pauză, aşteptând ca în partea a doua, după ce mulţi colegi şi-au spus punctele de vedere, să găsim care e cea mai bună soluţie. Din păcate, premierul nu a mai aşteptat să ne îndreptăm către un vot, care putea să cuprindă un pachet atât de măsuri administrative, cât şi nişte înlocuiri. Nu neapărat demiterea sau demisia premierului. Eu am descurajat intenţia de a se escalada un conflict şi am cerut colegilor mei să nu se discute cu patimă. Din păcate premierul nu a mai aşteptat. Ne-a spus că putem să îl şi excludem din partid că nu îl mai interesează”, a mai spus Dragnea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Am luat act de anunţul premierului că-şi va da demisia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei