Dragnea: Sper ca presedintele a inteles ca are atributii constitutionale foarte clare

Liviu Dragnea
Atitudinea președintelui Klaus Iohannis de la depunerea jurământului de către cei patru noi miniștri a fost una civilizată și normală, a declarat, joi, președintele PSD, Liviu Dragnea, care și-a exprimat speranța ca șeful statului să fi înțeles că are atribuții constituționale foarte clare, dar și importante.

„E o atitudine civilizată, cred eu, normală. Riscăm să ni se pară anormală o atitudine normală, din păcate. De dinainte de campanie, în timpul campaniei, după alegeri, indiferent de atacurile la care am fost supus, mi-am menținut echilibrul și am făcut apel mereu la dorința de stabilitate și la dialog. Fără dialog și într-un război permanent între primii oameni din stat, între instituțiile importante din acest stat, asta fragilizează România într-o perioadă extrem de complicată”, a declarat Dragnea la Romania TV.
„Lumea se reașază, se redefinesc centrele de influență, centrele de putere. Din păcate, România nu este la nicio masă, nu este conectată la aceste informații. Sper ca președintele să fi înțeles că are atribuții constituționale foarte clare, dar și foarte importante. Din partea mea, este toată deschiderea pentru asta pentru că noi avem un singur proiect, România. În loc să o sfâșiem, cred că putem să o construim”, a arătat liderul PSD.
El a negat că șeful statului l-ar fi invitat la o discuție după ceremonia de la Palatul Cotroceni.
„Nu. Pur și simplu, ca musafiri, ne-a permis să ieșim noi primii din sala Unirii, unde am intrat în acel vestibul, după care am ieșit la mașini. Deci, am stat împreună, în acel holișor, cred că 30 de secunde. Adică ‘la revedere’, ‘bună ziua’ și ‘multă sănătate'”, a spus el.
Dragnea a vorbit despre o schimbare de atitudine a lui Iohannis față de el și Guvern: „Pentru că un război dus la nesfârșit nu garantează că îl va câștiga cel care îl generează și îl întreține. Poate că s-a gândit la asta și s-a gândit că e mai importantă România. Sper să fie ceva de durată”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Sper ca presedintele a inteles ca are atributii constitutionale foarte clare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI