Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Emoţionant. Familie reîntregită, după 20 de ani la sediul Poliţiei Române

Familie-reintregita
La sediul I.G.P.R., a avut loc, ieri, regăsirea dintre o tânără dispărută în urmă cu 20 de ani şi familia sa. “Nu speram că este posibil să-mi întâlnesc familia! Sunt fericită şi vă mulţumesc pentru tot ajutorul dat!” au fost cuvintele femeii adresate poliţiştilor în momentul în care şi-a revăzut tatăl şi sora.

Povestea fetiţei dispărute începe în luna noiembrie 1994, când avea doar 9 ani şi a dispărut din zona gării Curtiuşeni, judeţul Bihor. A fost găsită, ulterior, de către poliţiştii din Râmnicu Vâlcea şi internată într-un centru de plasament, unde i s-a atribuit un alt nume.
Portret-robotÎn anul 2007, poliţiştii criminalişti din cadrul I.P.J. Bihor au realizat două portrete robot: unul după descrierea tatălui, iar celalalt cu imaginea îmbătrânită a fetei. Este poate pentru prima oară când s-a realizat un portret atât de asemănător, după descriere.
Cele două portrete robot au fost mediatizate de poliţişti. În luna martie 2014, după publicarea acestora pe un site dedicat disparițiilor de copii, tânăra, care în prezent trăieşte în Italia, a constatat că sunt asemănări între ea şi o fetiţă dispărută în anul 1994.
Dorind să-şi caute şi să-şi regăsească familia, a luat legătura cu jurnalista care administra site-ul respectiv, aceasta sesizând poliția.
Femeia îşi amintea faptul că vine dintr-un oraş unde părinţii săi fabricau cărămizi din pământ şi paie, că la vremea respectiva vorbea limba maghiară şi nu ştia româneşte şi că ar fi avut încă cinci fraţi – trei băieţi şi două fete.
Investigaţiile desfăşurate de poliţiştii din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri și cei de la I.P.J. Bihor au relevat faptul că există o legătură de rudenie între fetiţa respectivă şi familia care sesizase dispariţia în urmă cu 20 de ani.

Familie-reintregita2
Mai mult decât atât, în urma prelucrării probelor de tip ADN şi comparării profilelor genetice ale tinerei şi tatălui acesteia de către Institutul Naţional de Criminalistică din cadrul I.G.P.R., la data de 11 iulie a.c., s-a stabilit că fetiţa dispărută în anul 1994 este una și aceeaşi persoană cu tânăra stabilită în prezent în Italia.
Ieri, 18 septembrie a.c., la sediul I.G.P.R., tânăra femeie şi-a reîntâlnit, după 20 de ani, tatăl şi sora. Întâlnirea a fost una așteptată, plină de emoții și bucurie. Cei trei s-au îmbrățișat și le-au mulţumit poliţiştilor: “Nu speram că este posibil să-mi întâlnesc familia! Sunt fericită şi vă mulţumesc pentru tot ajutorul dat!

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Emoţionant. Familie reîntregită, după 20 de ani la sediul Poliţiei Române”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI