Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Eugen Tomac este noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară

Eugen Tomac presedinte PMPJPG
În prezența a 2.500 de delegati, formațiunea condusă de Traian Băsescu s-a reunit, sâmbătă, pentru a-și alege o nouă conducere. Liderul PMP Traian Băsescu s-a retras din fruntea partidului, iar Eugen Tomac a fost ales președinte, cu moţiunea „Partidul Mişcarea Populară – Reîntregim România!”.

Noul preşedinte executiv al partidului este Marius Paşcan, iar secretar general este Dorel Onaca. Printre vicepreşedinţii partidului se numără Petru Movilă, Cătălin Cristache, Cătălin Bulf, Gabriela Dobrotă, Mircea Sămărtinean, Clement Negruţ, Ionuş Simionca.
Eugen Tomac, la Congresul PMP: ” Să nu vă pară rău de cei care au trădat PMP, și Isus Hristos a fost trădat”, a spus președintele executiv al partidului, în prezentarea moțiunii cu care candidează pentru funcția de președinte al PMP, el fiind candidat unic la șefia partidului.
Traian Băsescu devine președinte de onoare al PMP, Eugen Tomac făcânt propunerea în cadrul Congresului.
Băsescu a declarat, în Congresul formaţiunii în care a primit titlul de preşedinte de onoare, că primul proiect şi cel mai important trebuie să fie reîntregirea ţării, la 100 de ani de la marea unire. Liderul popularilor şi-a exprimat satisfacţia că după retragerea sa de la şefia PMP, altcineva va deveni cel mai bătrân şef de partid din România. Băsescu şi-a focusat atenţia şi pe problemele sensibile privind rolul preşedintelui statului, după decizia CCR prin care i se impune demiterea procurorului-şef al DNA. (Sursa foto: Libertatea.ro)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Eugen Tomac este noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI