Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Europort România 2018 şi-a deschis porţile

Europort Romania2
Complexul Tenis Club Idu găzduieşte, de azi şi până joi, 17 mai, o expoziţie dedicată domeniului naval. Europort România a ajuns la cea de-a XII-a ediţie şi este un eveniment de top din sectorul maritim, eveniment care şi-a câştigat un mare prestigiu şi peste hotare.

Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) a fost cel care a întâmpinat-o la deschiderea oficială a Europort România 2018 şi pe Excelența Sa, ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, Wijnand Marchal, venită special la Constanţa pentru acest eveniment, şi asta pentru că evenimentul este organizat de Ahoy Rotterdam, în cooperare cu CCINA Constanţa şi Ambasada Olandei la Bucureşti. Europort Romania1La eveniment sunt prezenţi preşedintele Camerei de Comerţ a României, Mihai Daraban, directorul CCINA Constanţa, Dănuţ Jugănaru, directorul CNAPM Constanţa, Dan Nicolae Tivilichi, rectorul Academiei Navale Mircea cel Bătrân, Octavian Tărăbuţă, primarul municipiului Constanţa Decebal Făgădău, Adrian Mihai fost directorul general al Autorităţii Navale Române şi mulţi alţii.
Europort Romania este o expoziție maritimă ce reuneşte furnizori de echipamente navale şi servicii maritime din 10 țări: România, Olanda, Germania, Bulgaria, Turcia, Belgia, Italia, Polonia, USA, UAE. În cadrul acestei manifestări expoziționale vor fi expuse mostre şi sunt prezentate cataloage ale produselor realizate de către firmele expozante.
Secretarul de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Ionel Minea, a vorbit despre importanța acestui eveniment care va amplifica relațiile dintre România și Olanda. Mai mult, oficialul de la ministerul Transporturilor a vorbit şi despre importanța strategică a Portului Constanța.
Cu prilejul desfăşurării acestui eveniment, firmele specializate pe acest segment de piață au marea oportunitate de a ȋntâlni firme internaționale, care sunt interesate atât în vânzarea produselor pe care le produc, cât şi ȋn stabilirea unor relații de colaborare pentru producerea unor astfel de echipamente, în România.Europort RomaniaCamera de Comerț, Industrie, Navigație şi Agricultură Constanța depune toate eforturile şi susține această expoziție, venind ȋn ȋntâmpinarea cerințelor firmelor din domeniul naval, aducând la Consțanta, firme de renume mondial al acestui domeniu de activitate, fiind de altfel, singura expoziție de acest gen din România.
Expoziția se adresează echipelor de management din şantierele navale, proprietarilor de nave maritime si fluviale, companiilor de salvare, autorităților navale si proiectanților de nave şi echipamente .
Participă ca expozanţi, 57 de firme internaționale, specializate ȋn tehnologia sistemelor de propulsie, automatizări, echipamente de punte, management integrat, sisteme hidraulice, macarale , tratarea apei, sisteme de navigație şi de comunicații, piese de dragare, sisteme electrice, ventilație şi aer condiționat, elice, pompe etc.
Îe data de 17 mai 2018, între orele 10:00 – 12:00, la CLUB IDU Mamaia, se va organiza un Matchmaking Event (parteneriat de afaceri) între firmele expozante şi companii din România. Evenimentul este o modalitate ideală de a găsi parteneri de afaceri, de a discuta despre posibilitatea cooperarii în realizarea de proiecte industriale şi atragere de investiţii străine în România.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Europort România 2018 şi-a deschis porţile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI