Experţii au găsit o cutie neagră a aeronavei

Cutia neagra22

O cutie neagră a avionului malaezian care s-a prăbușit joi în Ucraina, cu 298 de persoane la bord, în urma impactului cu o rachetă sol-aer potrivit experților americani, a fost găsită în zona accidentului, au indicat vineri pentru France Presse surse din cadrul echipelor de salvare care acționează în teren, informează agenția națională de știri franceze.
Acestea nu au fost în măsură să indice dacă este vorba de aparatul care înregistrează convorbirile membrilor echipajului sau de cel care stochează datele tehnice ale zborului.
Potrivit AFP, probabil că niciuna din cele două cutii negre (ale avionului) nu ar putea ajuta prea mult la determinarea originii presupusului tir cu rachetă, de care autoritățile ucrainene și separatiștii se acuză reciproc.
În același timp, agenția de presă Reuters și o serie de canale media ruse au relatat că cutia neagră descoperită vineri este cel de-al doilea astfel de dispozitiv al avionului de pasageri malaezian.
Insurgenți din așa-numitul batalion ‘Vostok’ au declarat anterior că la locul căderii avionului, în apropiere de orașul Torez, regiunea Donețk (est), au descoperit câteva obiecte care ar putea să fie cutiile negre. Potrivit agenției Ria Novosti, rebelii au descoperit prima cutie neagră joi, la scurt timp după catastrofă.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Experţii au găsit o cutie neagră a aeronavei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI