ExtravaCANza te premiază pentru fiecare doză reciclată pe litoral

Asociaţia Alucro continuă să organizeze şi în acest an evenimente menite să responsabilizeze turiştii de pe litoralul românesc. Campania ExtravaCANza se desfăşoară în luna iulie în staţiunea Mamaia, cu scopul exclusiv de informare şi conştientizare a turiştilor, cu privire la importanţa colectării şi reciclării dozelor din aluminiu.
Campania ExtravaCANza va avea loc în luna iulie, în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică, respectiv: 4-6, 11-13, 18-20, pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia, unde turiştii sunt aşteptaţi să aducă 10 doze goale primind în schimb o doză de suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei ediţii: Bergenbier și Alconor. Noutatea în acest an o constituie aparatul inteligent de colectare SIGUREC, pus la dispoziţie de Eco Pack Management. Cu SIGUREC, oamenii beneficiază de un sistem eficient şi interactiv de colectare şi au garanţia că dozele de aluminiu ajung direct în parcul de reciclare Green Group, unde sunt procesate şi reciclate corespunzător.
Timp de trei week-end-uri vom oferi o diversitate de activităţi turiştilor aflaţi pe litoral, pentru o ExtravaCANza. Astfel, începând cu 4 iulie dăm startul la jocuri atractive pentru toate categoriile de vârstă: concursuri cu premii pentru cei care vor înscrie cât mai multe goluri la poarta gonflabila Every Can Counts; oferim o doza plină în schimbul a minim 10 doze goale, pe care turiştii sunt invitaţi să le aducă la cortul organizatorilor;
Pentru al cincilea an consecutiv, organizam campanii de informare şi conştientizare a turiştilor cu privire la importanţa colectării şi reciclării dozelor din aluminiu asupra mediului înconjurător. Prin această iniţiativă se doreşte promovarea reciclării dozelor, contribuind totodată la protejarea mediului înconjurător, economisirea resurselor şi energiei, în beneficiul nostru şi al generaţiilor viitoare”, declară Adina Magsi, Director General, Asociaţia Alucro.
ExtravaCANza se adresează celor care acţionează responsabil faţă de mediul înconjurător şi calitatea vieţii, prin acţiuni de CSR la nivelul organizaţiilor şi comunităţilor, “actorilor” implicaţi direct sau indirect în managementul deşeurilor şi nu în ultimul rând, populaţiei în ansamblu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “ExtravaCANza te premiază pentru fiecare doză reciclată pe litoral”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI