Fără vouchere de vacanță pentru bugetari

Tichete de vacanta
O decizie de ieri, a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, arată că tichetele de vacanţă pot fi acordate doar dacă există alocări bugetare pentru ele, în bugetul de stat şi în cele locale, iar în proiectul de buget aprobat la început de an nu sunt bani alocaţi.

Ar fi nevoie de rectificarea bugetară care să prevadă specific că se pot duce bani către tichetele de vacanţă, or rectificarea se poate face doar în partea a doua a anului, aşa cum prevedea legea.
Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Cristian Bărhălescu, declară că situația reprezintă o decizie politică pe care actualii guvernanți trebuie să o explice. Potrivit acestuia, acordarea de tichete de vacanță ar fi fost un plus pentru toată lumea, atât pentru angajatori, dar și pentru statul român, scrie Radio Constanța.
Angajatorii ar fi avut, după vacanțe, angajați mai în formă să muncească, angajatorii ar fi plătit taxe mai mici, iar statului i s-ar fi întors la buget o parte din bani, plus că s-ar fi ținut o evidență clară a zonelor unde merg turiștii. Ar elimina o parte din turismul la negru”, a declarat Cristian Bărhălescu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fără vouchere de vacanță pentru bugetari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI