FC Barcelona ar putea fi retrogradata in Liga a doua spaniola

fc-barcelona

Problemele continuă pentru FC Barcelona din cauza transferului lui Neymar. Inițial catalanii au anunțat că aducerea brazilianului a costat 57 de milioane de euro, însă nici până în ziua de azi nu se știe cu exactitate cât au plătit cei de pe Camp Nou.
Preşedintele clubului din acea vreme, Sandro Rosell, a fost obligat să demisioneze din funcţia de conducere după începerea urmăririi penale în cazul transferului lui Neymar. Locul său a fost luat de Josep Maria Bartomeu.
Judecătorul Pablo Ruz a inculpat clubul catalan, dar şi pe Bartomeu și Rossel, pe care i-a acuzat de fraudă fiscală de cel puțin 3 milioane de euro.
Pentru a îngropa întregul scandal, catalanii au plătit o ”regularizare voluntară” de 13,5 milioane de euro fiscului spaniol, o sumă care, în opinia oficialilor de pe Camp Nou, ar fi fost suficientă pentru a acoperi orice probleme legate de impozitele datorate.
Procesul continuă săptămâna viitoare, iar publicația de casă a Barcelonei, Mundo Deportivo, anunță intențiile oamenilor legii: procurorul Jose Perals va cere pedepse mari cu închisoarea pentru cei doi.
Conform sursei menționată mai sus, Perals nu se va opri aici: deoarece clubul FC Barcelona a fost citat în acest caz și a fost acuzat de fraudă fiscală, el va cere ca trupa de pe Camp Nou să aibă interzisă participarea în următoarele două sezoane din La Liga.
Mundo Deportivo notează că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt minime, însă în cazul în care scenariul respectiv s-ar adeveri, Barcelona ar avea voie să joace în următorul sezon din UEFA Champions League, dar ar evolua în liga secundă din Spania.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “FC Barcelona ar putea fi retrogradata in Liga a doua spaniola”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei