Fed Cup: Victorie uriașă pentru Irinei Begu care menține România în Grupa Mondială II

Echipa feminina de tenis a Romaniei
Foto: prosport.ro
Echipa României își păstrează locul în Grupa Mondială II a Fed Cup, după ce a învins formația Marii Britanii în meci de baraj, duminică, la Tenis Club IDU din Mamaia, scor 3-1, prin punctul adus de Irina Begu, care a dispus de Heather Watson cu 6-4, 7-5.

Begu, asistată de pe bancă de colega ei Sorana Cîrstea, s-a impus la capătul unui meci echilibrat, care a durat două ore și două minute.
La finalul meciului, Begu a declarat că România a demonstrat că este mai bună decât Marea Britanie şi a meritat victoria. Ea a ţinut să le mulţumească spectatorilor.
„Am demonstrat că suntem mai puternice şi împreună am reuşit această victorie. Un public extraordinar, ca de fiecare dată. Vă mulţumim pentru fair-play-ul dovedit, vă mulţumim pentru tot! A fost o mare presiune pe mine. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar nu cred că mai contează acest lucru. Voiam doar să câştig”, a declarat Irina Begu la DigiSport, la finalul partidei.
Irina Begu (26 ani, 33 WTA) o învinsese pe Heather Watson (24 ani, 113 WTA) și în singura sa confruntare anterioară, în 2013, 6-2, 6-4 în primul tur la Indian Wells.
În meciurile de sâmbătă, Simona Halep a dispus cu 6-4, 6-1 cu Heather Watson, iar Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 6-2, 6-3. Duminică, Halep a întrecut-o pe Johanna Konta cu 6-1, 6-3, iar Begu a câștigat cu 6-4, 7-5 în fața britanicei Heather Watson.
Meciul de dublu, cu semnificație doar pentru palmares, se va desfășura probabil între perechile Monica Niculescu (23 WTA la dublu)/Sorana Cîrstea (1.101 WTA la dublu) și Laura Robson (267 WTA la dublu)/Jocelyn Rae (106 WTA al dublu).

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fed Cup: Victorie uriașă pentru Irinei Begu care menține România în Grupa Mondială II”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI