Fiica lui Adrian Enache a fost înjunghiată de mai multe ori

diana-enache

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a fost înjunghiată, în această dimineaţă, în scara blocului în care locuia, în zona de nord a Capitalei.
În jurul orei şase de dimineaţa, aceasta se întorcea din oraş, unde cel mai probabil se distrase alături de prieteni. A ajuns în complexul în care locuieşte tatăl ei şi, când a deschis uşa apartamentului a descoperit că nu are lumină. După câteva clipe în care a analizat situaţia, bruneta a coborât la portarul imobilului, pentru a-i solicita ajutorul. Întoarsă acasă, Diana l-ar fi rugat pe bărbat să vină în apartamentul ei să îi schimbe nişte becuri şi, în timp ce urcau scările, cei doi au început să se certe, iar, la un moment dat, bărbatul a scos briceagul şi ar fi înjunghiat-o pe tânără.
Fata lui Adrian Enache s-a luptat parte în parte cu atacatorul ei, în încercarea disperată de a-l dezarma. În timpul acestei „bătălii”, s-a rănit destul de grav, pe întreg corpul, mai ales pe mâini şi în zona gâtului. Deşi nu a putut lua cuţitul din mâna libanezului, Diana a reuşit să fugă şi să-şi salveze viaţa.
Strigătele ei disperate au fost auzite în cele din urmă, iar tânăra a fost dusă de urgenţă la spital, cu mai multe răni. I-au fost acordate îngrijirile care se impuneau şi se pare că a fost cusută în mai multe locuri. La această oră se află încă internată, sub stricta supraveghere a medicilor, rănile pe care le-a suferit nepunându-i viaţa în pericol.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fiica lui Adrian Enache a fost înjunghiată de mai multe ori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI