Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Florentina Maria Mihalache luptă să învingă PARALIZIA cauzată de medici

Florentina_Maria_Mihalache

Florentina Maria Mihalache a învins leucemia, însă viața ei s-a transformat într-un nou coșmar după ce, din vina medicilor, a rămas paralizată. Schimbarea destinului său stă acum și în puterea noastră, a semenilor săi, care o putem ajuta, donând chiar și o sumă modică pentru ca Florentina să poată merge din nou. Ea și familia sa nu au banii necesari recuperării medicale de care are atâta nevoie studenta.

Puterea ei de a lupta i-a impresionat pe toți cei care o cunosc. Florentina Maria Mihalache are doar 20 de ani, dar a suferit, deja, câți alții într-o viață. Ea și familia sa locuiesc în comuna Scoarța. Mama fetei este oarbă, iar tatăl – pensionar. În urmă cu trei ani, era doar o copilă; atunci, medicii din Craiova au diagnosticat-o pe Florentina cu leucemie limfoblastică și au trecut-o pe tratament cu citostatice. După luni de zile de chin și dureri, Florentina a rămas paralizată din vina unei doctorițe de la Spitalul de Urgență Nr.1 din Craiova (doctor Polixenia Stancu, spune Florentina – n.red.). Fata își amintește, plângând, tot ce s-a întâmplat pe 24 iunie 2011: „Am fost diagnosticată cu leucemie, am învins boala, dar între timp medicii de la Craiova m-au lăsat paralizată. În urmă cu trei ani m-au diagnosticat cu leucemie. De la o puncție mi se trage paralizia. Mi-au atins un nerv. Doamna doctor Stancu mi-a făcut injecția în coloană și după aceea m-a trimis, pe picioarele mele, în salon. Nu aveam voie să merg după aceea puncție. Și așa, din vina unei injecții, am paralizat. Au urmat luni și luni grele, extraordinar de grele. Abia acum am început să merg cu un cadru metalic. Acum fac recuperare, dar nu avem banii necesari ca să fac așa cum trebuie recuperarea. Fac recuperarea la Băile Moneasa din județul Arad, prin bilet de la Casa de Pensii și restul de zile ar trebui să le plătesc. Cu cât fac mai multe zile de recuperare, cu atât mai bine, dar nu avem bani. O zi de recuperare costă 150 lei. Ne mai rămân 400 de lei de cheltuit pe lună după ce achităm rata la bancă. De aceea, vă rog, să mă ajutați”, a spus, printre lacrimi, Florentina Maria Mihalache. La începutul lunii martie, Florentina va merge la recuperare la o clinică din Stațiunea Moneasa din județul Arad și va avea nevoie de bani.
Destin nemilos care poate fi schimbat.
Ca să ajungă la Facultatea de Administrație Publică, Florentina este nevoită să se deplaseze în scaunul cu rotile. Nu îi pasă câte greutăți trebuie să învingă, fata vrea să învețe și să lupte pentru a avea o viață mai bună, pentru a merge din nou. „Sunt studentă la UCB la Facultatea de Administrație Publică, la cu taxă. Taxa este de 28 de milioane lei vechi și noi nu mai avem bani. Tata a făcu tot posibilul să mă ajute cu bani, să mă țină la școală, știe că vreau să reușesc în viață. Dar ei sunt bătrâni și ne descurcăm atât de greu. Merg la școală în scaunul cu rotile, nu este ușor cu naveta, dar fac tot posibilul și lupt. Am oameni dragi alături. Cu banii ne este cel mai greu”, spune studenta. Mama tinerei suferă și de diabet, iar tatăl său este bătrân deja: „M-am împrumutat 150 de milioane lei când am aflat că Florentina este bolnavă de leucemie. Ne descurcăm greu de tot cu banii, mai ales că ea este și studentă, soția este nevăzătoare, banii sunt puțini. Majoritatea din ce câștigăm se duc pe rata de la bancă”, a spus bătrânul tată al Florentinei Mihalache. „Constantin este cel care ne ajută pe amândouă, eu sunt neputincioasă. Suntem bătrâni și bolnavi. Nu avem posibilități financiare. Uneori ne este atât de greu să ne descurcăm cu cheltuielile de fiecare zi, avem rata foarte mare la bancă. Fata noastră trebuie să fie sănătoasă, să se facă bine. Este lumina noastră. Mi se rupe sufletul când mă gândesc că este așa din vina unor doctori. Are șanse să meargă din nou, dar are nevoie de bani pentru tratament”, a spus mama Florentinei.
Florentina are nevoie de ajutor în egală măsură pentru tratament cât şi pentru a trece peste fiecare zi în viaţă, iar acest ajutor nu poate veni decât de la voi cei care citiţi aceste rânduri şi de la Dumnezeu cel bun.
Nu treceți indiferenți pe lângă strigătul lui de ajutor! Mâine poate fi în această situație oricare dintre noi! În acest moment, șansa acestei studente la viitor depinde pur și simplu de noi!
Să ajutăm să ajungă la dumneavoastră, cititorii noștri, nevoia ei urgentă de bani. Contul în care puteți depune bani sunt:
Titular cont: Mihalache Constantin

BRD Tg JiuRO40BRDE200SV42727412000
Numărul de telefon al Florentinei este: 0727881320

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Florentina Maria Mihalache luptă să învingă PARALIZIA cauzată de medici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI