Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fondurile nerambursabile destinate investitiilor în dezvoltarea fermelor vegetale, epuizate

Fonduri nerambursabile epuizate
Toate fondurile nerambursabile destinate investițiilor în dezvoltarea fermelor vegetale au fost solicitate integral înainte de termenul limită al sesiunii, a anunțat, marți, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Potrivit sursei citate, de la deschiderea sesiunii de finanțare pentru submăsura (sM) 4.1 „Investiții în exploatații agricole”, componenta sector vegetal, în data de 15 decembrie 2016, au fost depuse pentru finanțare 549 de proiecte de investiții, pentru care s-au solicitat fonduri nerambursabile în valoare de peste 186,5 milioane de euro.
AFIR precizează că a primit solicitări de finanțare peste limita plafonului de depunere a proiectelor, respectiv 200%, echivalentul a 150 de milioane de euro, față de suma alocată pentru această sesiune.
„După încheierea evaluării de către experții AFIR, proiectele vor fi selectate în funcție de punctajul obținut la criteriile de selecție de fiecare proiect în parte, în ordine descrescătoare. Selecția proiectelor se va realiza în limita alocării disponibile aferente acestei sesiuni pentru sM 4.1, componenta sector vegetal, care este de 75.000.000 de euro”, subliniază Agenția.
Conform Regulamentului de selecție a proiectelor, pentru această sesiune se aplică principiul potrivit căruia vor fi declarate neconforme proiectele al căror punctaj estimat va scădea în urma evaluării AFIR sub pragul de calitate corespunzător lunii în care au fost depuse. De asemenea, vor fi declarate neconforme proiectele încadrate greșit din punct de vedere al alocării financiare (alocare distinctă). (Agerpres)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fondurile nerambursabile destinate investitiilor în dezvoltarea fermelor vegetale, epuizate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI