Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

FOTO/VIDEO – Constanța s-a transformat într-o imensă scenă de teatru stradal

Festivalul Amare Street Fest0117
Personaje de basm, au defilat, timp de două zile, pe străzile Constanței, spre încântarea miilor de oameni strânși pe bulevardul Tomis și în Piața Ovidiu. A fost prima ediție a festivalului de artă stradală „Amare Street Fest”.

Arlechini uriaşi, satiri şi nimfe, toboşari-peşti, canguri imenşi, oameni-oglindă, dinozauri, oameni-balon, precum şi multe alte minunăţii, a fost apreciat, fotografiat, filmat de mii de constănţeni, care au întovărăşit manifestările spectaculare pe parcursul celor două zile de festival.
Cei prezenți la eveniment au aplaudat reprezentaţiile pline de culoare ale artiştilor veniţi din Italia, Olanda, Slovacia, Marea Britanie și România.
În cele două zile de festival „Amare Street Fest” a adus în fața constănțenilor și a turiștilor rămași încă pe litoral dansatori, aruncători de steaguri, satiri și nimfe, arlechini, animale fantastice și toboșari, dar şi locuri unde publicul a putut interacţiona cu actorii. Cei mai încântați au fost copii, iar artiștii au interacționat cu eipe tot parcursul paradei. Dacă pentru public spectacolul a fost o adevărată încântare, nu la fel de ușor le-a fost personajelor, dar mai ales artiștilor care le-au întruchipat să își ducă la bun sfârșit misiunea.
Festivalul „Amare Street Fest” a continuat și duminică, în Piața Ovidiu, pe Faleza Cazino și în Portul Turistic, cu reprentații ale artiștilor: Sbandieratori dei Rioni di Cori (Italia), Saurus (Olanda), Mirror Familly (Slovacia), Roo’d (Marea Britanie), Firewinds (România), Harlequins (Slovacia), Blade Strings (România), Fish Drummers (Slovacia), Violoncellissimo (România) şi mulţi alţii unde au susţinut permanent reprezentaţii și spectacole de neuitat.
La spectacolul stradal au participat artiști din mai multe țări: Sbandieratori dei Rioni di Cori (Italia), Saurus (Olanda), Mirror Familly (Slovacia), Roo’d (Marea Britanie), Firewinds (România), Harlequins (Slovacia), Blade Strings (România), Fish Drummers (Slovacia), Violoncellisimo (România).
Amare Street Festival a fost organizat de Asociaţia Eurocult, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “FOTO/VIDEO – Constanța s-a transformat într-o imensă scenă de teatru stradal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI