Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fregata Regele Ferdinand a plecat într-o misiune NATO în Marea Mediterană

Fregata Regele Ferdinand
Forțele Navale reiau participarea la misiunile NATO din Marea Mediterana, întrerupte după degradarea situației de securitate din Marea Neagră și anexarea ilegală a Peninsulei Crimeea de către Federația Rusă, în anul 2014.

Fregata „Regele Ferdinand” cu un elicopter Puma Naval ambarcat și cu un echipaj de 240 de marinari militari a plecat vineri, 6 octombrie, din portul Constanța, pentru a se alătura forțelor din gruparea navală SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group 2), care participă la Operația SEA GUARDIAN, în Bazinul Mediteranean.
SEA GUARDIAN este o operație condusă de Comandamentul Maritim Aliat al NATO (MARCOM) și are ca obiectiv principal asigurarea securității maritime a membrilor Alianței în Marea Mediterana.
Prin participarea fregatei „Regele Ferdinand” la Operația NATO SEA GUARDIAN, Forțele Navale Române contribuie la îndeplinirea angajamentelor asumate de țara noastră față de partenerii din Alianță și demonstrează faptul că România furnizează un suport constant pentru consolidarea măsurilor de securitate și de apărare colectivă a NATO.
Anul acesta, fregata face parte din pachetul de forțe puse la dispoziția NATO de țara noastră și a mai fost integrată de două ori în gruparea navală NATO SNMG-2, care a desfășurat misiuni în Marea Neagră. Nava se va întoarce în țară la începutul lunii noiembrie 2017.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fregata Regele Ferdinand a plecat într-o misiune NATO în Marea Mediterană”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI