Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Furtuna a închis porturile maritime din Constanta

furtuna pe mare

Vântul puternic care a suflat cu viteză de peste 60 de kilometri pe oră din nord-est și ploile torențiale pe litoralul românesc au impus suspendarea manevrelor de navigație și a operațiunilor de manipulare a mărfurilor în porturile maritime Midia, Constanța nord și sud și Mangalia, precum și a tranzitului navelor prin Ecluza Agigea, potrivit autorităților navale.
Într-un interval de 21 de ore, în perioada 19.06.2014 ora 06:00 — 20.06.2014 ora 09:00, potrivit situației hidrometeorologice de cod portocaliu, în județul Constanța s-au înregistrat mari cantități de precipitații însoțite de descărcări electrice și vijelie, variind între 115,5 l/mp, în sud-est, în comuna Albești și 40 l/mp, la Casimcea.
Pe litoral, plajele au fost inundate și ploaia torențială a creat de ravene în zona localităților Constanța, Costinești și în stațiunile din sudul litoralului.
Potrivit prognozei meteorologice, în a doua parte a zilei de vineri, pe litoral, vântul se va intensifica, fiind așteptate rafale de până la 70 km/oră, din sector nordic.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Furtuna a închis porturile maritime din Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI