Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gigi Becali poate să aibă telefon mobil când munceşte

gigi_becali_cu_catuse_poarta_alba
Omul de afaceri Gigi Becali, încercerat la Penitenciarul Poarta Albă, va putea să aibă telefon mobil când se află la muncă, dar va continua să meargă la biserica din unitatea de detenţie şi să fie însoţit de un supraveghetor la muncă, a decis, luni, Judecătoria Medgidia.

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, luni, în parte, solicitarea lui Gigi Becali de a putea merge fără însoţitor la muncă, la Academia „Gheorghe Hagi”, şi la slujbe la o biserică din afara penitenciarului, precum şi să poată avea telefon mobil. Astfel, Becali poate avea telefon mobil în timpul cât se află la muncă.
Admite contestaţia formulată de persoana privată de libertate, George Becali, deţinut în Penitenciarul Poarta Albă, judeţul Constanţa – împotriva Încheierii nr.494 din 17.07.2014 dată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate pentru Penitenciarul Poarta Albă în Dosarul nr.787/2014, pe care o desfiinţează numai cât priveşte capătul de cerere referitor la deţinerea şi utilizarea telefonului mobil personal pe timpul cât se află în afara locului de deţinere. Rejudecând, admite această cerere şi acordă persoanei private de libertate George Becali dreptul la deţinerea şi utilizarea telefonului mobil personal pe timpul cât se află în afara locului de deţinere„, se arată în soluţia dată de judecători.
Decizia instanţei este definitivă.
Avocatul omului de afaceri, Bogdan Vlad, a declarat că este surprins de decizia instanţei, pentru că legea i-ar fi dat dreptate lui Gigi Becali în legătură cu toate cele trei solicitări.
Mă surprinde soluţia de admitere doar în parte a contestaţiei. Aşa cum i s-a recunoscut dreptul de a deţine telefon mobil, aşa legea îi dădea dreptate şi în celelalte două privinţe. Nu înţeleg cum s-a făcut diferenţa. O să vedem ce se spune în motivarea instanţei„, a spus avocatul.
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabi Botezan, a afirmat că în această situaţie Gigi Becali va putea avea telefon mobil când se află la locul de muncă, dar va trebui să-l predea la întoarcere.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Gigi Becali poate să aibă telefon mobil când munceşte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI