Grecia este destinatia externa preferata a romanilor

Grecia destinatii turistice
Grecia este destinatia externa preferata a romanilor vara aceasta

Deşi preţurile sunt la fel ca anul trecut, turiştii sunt dispuşi să plătească mai puţin pentru o vacanţă, astfel că majoritatea pachetelor nu depăşesc 300 de euro de persoană, hotelurile preferate fiind cele de 3 stele.
În continuare, sejurul all inclusive are prioritate. În plin sezon, 7 nopţi de cazare la 4 stele în Creta costă 800 de euro. Cu puţin noroc, turiştii găsesc pe piaţă şi pachete avantajoase.
Un touroperator român a decis ca pentru un weekend întreg să renunţe la birouri şi să îşi vândă vacanţele la terasă. Cu o cafea sau un suc în faţă, turistul s-a decis rapid.
Pentru 3 zile, preţul vacanţelor a fost redus până la 90 la sută, astfel că s-au vândut pachete chiar şi cu 20 de euro. Turistul trebuie doar să fie dispus să călătorească cu autocarul.
Statistic, cei mai mulţi români care vor să plece în vacanţa de vară în străinătate caută pachete care costă în jur de 300 de euro. Doar 5% sunt dispuşi să plătească 1000 de euro pentru un sejur. Hotelurile preferate sunt cele de trei stele.
Pentru august, charterele către Grecia sunt aproape pline. Turcia este preferată în special de familiile cu copii, iar Bulgaria pentru turism individual.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Grecia este destinatia externa preferata a romanilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI