Grindeanu: Am fost și voi rămâne PSD-ist indiferent ce spune Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu
Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi că e o zi tristă pentru el, pentru că a fost exclus din partid, dar că este şi ca rămâne PSD-ist. Iniţial, pentru conferinţa premierului fusese pregătit un pupitru aşezat pe peluza de la Palatul Victoria, ulterior revenindu-se la centrul de presă din clădirea Guvernului.

„Este o zi tristă pentru mine. Astăzi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus din PSD. Oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt și voi fi PSD-ist. Voi rămâne membru PSD, indiferent ce spune Liviu Dragnea”, a spus Grindeanu.
Sorin Grindeanu îi răspunde lui Liviu Dragnea după ce președintele PSD l-a numit „unealtă”.
El l-a acuzat pe Dragnea că încearcă să „confiște un întreg partid”.
El a explicat că motivul moţiunii de cenzură anunţată de Dragnea este acela că Liviu Dragnea vrea tot mai multă putere. „Astăzi, se va spune ceva: că PSD a decis să depună moţiune de cenzură împotriva propriului guvern, pentru că Dragnea vrea tot mai multă putere. Există în interiorul partidului, dincolo de masa decidentă, o mare îngrijorare, pentru că se fac presiuni enorm de mari asupra lor să voteze căderea propriului Guvern”, a afirmat premierul”.
El a mai susţinut că nu se agaţă de scaun, are unde să se întoarcă, pentru că a făcut şcoala ”la timp, fără să repete”. Nu mă agăţ de scaun, vă spun şi acum. Am unde să mă întorc”.
Grindeanu a declarat că Dragnea ”se agaţă disperat de funcţii în speranţa că asta îl va salva de trecut” şi că liderul PSD este ”singurul care poartă responsabilitatea acestui dezastru politic”. Ce o să facă? O să excludă pe toţi din partid? Pe toţi care spunem că lucrurile nu merg în direcţia corectă? Nu cred că o să facă acest lucru. Într-un final, o să fie oprit de către partid”.
Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut joi președintelui PSD, Liviu Dragnea, să își asume criza politică, precizând că, după ce acesta va demisiona, va demisiona și el din funcția de prim-ministru. „Până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească să își asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez și eu”. Răspund la două dezinformări spuse de Dragnea. Încearcă să mă asocieze cu servicii secrete, cu preşedintele României. Suntem într-o conspiraţie existentă doar în mintea lui Liviu Drignea. Nu eu am fost la partide de tenis, la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete. Aşa că să se gândească cât mai bine domnul Dragnea când spune aceste lucruri, pentru că voi avea reacţii şi mai puternice pe acest subiect”, a spus Grindeanu, la Palatul Victoria.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Grindeanu: Am fost și voi rămâne PSD-ist indiferent ce spune Liviu Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI