Grindeanu: Proiectul de modificare a codurilor penale a parcurs toate etapele

Modificarea codurilor penale
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că proiectul de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală a parcurs toate etapele, în mod transparent, însă nu ştie dacă este pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi, scrie news.ro.

Grindeanu a spus că s-au parcurs toate etapele şi a fost luat punctul de vedere al CSM, DNA, DIICOT şi al Ministerului Public.
”Nu ştiu dacă e mâine (joi – n.r.) pe ordinea de zi, dar ştiu că a parcurs toate aceste etape. A fost dezbatere publică, 30 de zile, a stat pe site, s-a luat punctul de vedere al CSM, al DNA, al DIICOT, al Ministerului Public, ale asociaţiilor sau uniunilor judecătorilor din România. Deci, a parcurs toate aceste etape”, a precizat premierul.
El a afirmat că acest proiect de lege se referă la modificările Codului Penal şi la modificările Codului de procedură penală, strict în acord cu deciziile Curţii Constituţionale.
”Şi mai are şi o componentă legată de aplicarea unei directive europene. Lucrurile au fost cât se poate de clare, într-un proces cât se poate extrem de transparent”, a precizat prim-ministrul.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Grindeanu: Proiectul de modificare a codurilor penale a parcurs toate etapele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI