Grupare specializata in trafic international de droguri de risc, destructurata de DIICOT

Captura-de-cocaina
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Bucureşti au ridicat 321 de grame de cocaină, 2.481 de comprimate ecstasy şi 400 de grame de cannabis, de la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic internaţional de droguri de risc.

Joi, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu cei de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii DIICOT – S.T. Bucuresti au organizat o acţiune, pentru destructurarea acestei grupări.
Astfel, poliţiştii şi procurorii au surprins în flagrant delict 4 dintre membrii grupării, în timp ce transportau cu autoturismul 321 de grame de cocaină, în valoare de 13.000 de euro şi 2.481 de comprimate de ecstasy, în valoare de 25.000 de euro, care fuseseră recent introduse în ţară pe cale rutieră.
Ulterior, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa unuia dintre cei în cauză, în Bucureşti, de unde au ridicat 400 de grame de cannabis, 2 cântare electronice, 2 comprimate XTC şi un gram de amfetamină.
Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi procurat drogurile din Olanda, le-ar fi introdus în ţară pentru a le comercializa, în special în Bucureşti.
Şase persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, din mun. București, sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic internaţional de droguri de mare risc.
Trei dintre aceste persoane au fost prezentate magistraților Tribunalului București care au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri, deținere de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc.
La acţiune au participat şi jandarmi. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Grupare specializata in trafic international de droguri de risc, destructurata de DIICOT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI