Guvernul a aprobat constituirea unei comisii care va inventaria și preda documentele din arhiva SIPA

Alina Petrescu
Guvernul a aprobat, miercuri, o hotărâre privind constituirea unei comisii care va inventaria și preda documentele din arhiva SIPA către instituțiile care au competențe în domeniu, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Alina Petrescu.

„Astăzi, Guvernul a aprobat printr-o hotărâre constituirea unei comisii care va inventaria și preda documentele din arhicunoscuta arhivă SIPA. Documentele, după inventarierea și eventuala modificare a gradului de clasificare a lor, vor fi predate către instituțiile care au competențe în domeniu”, a spus Alina Petrescu.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, proiectul de hotărâre s-a aflat în consultare publică timp de aproape un an.
„Hotărârea privind desecretizarea arhivei se află pe site-ul Ministerului Justiției încă de anul trecut, mai exact din 25.07.2016. Este și acum acest proiect postat pe site, deci condiția de consultare publică nu doar că este îndeplinită, dar proiectul este în consultare publică, dacă mai stăm puțin, de un an”, a arătat Alina Petrescu. (Agerpres)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Guvernul a aprobat constituirea unei comisii care va inventaria și preda documentele din arhiva SIPA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI