Halep a învins-o pe Konta şi a dus scorul la 2-1 pentru România în confruntarea cu Marea Britanie

Simona Halep
Foto: news.ro
Simona Halep, locul 5 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-3, pe Johanna Konta, locul 7 WTA, în meciul al treilea al întâlnirii de Cupa Federaţiei dintre România şi Marea Britanie, de la Constanţa. România conduce acum, cu 2-1, formaţia britanică.

Imediat după meci, Simona a ţinut să le mulţumească fanilor din tribune, care au susţinut-o şi au venit în număr mare, în ciuda incidentelor din prima zi. Ea s-a declarat fericită că a reuşit să câştige pentru prima dată ambele meciuri din Fed Cup, chiar la Constanţa.
Un meci bun. Poate cel mai înalt nivel al meu din ultimul an. Am fost focusată să câștig partida. Vreau să continui să joc așa, să muncesc din greu și se pare că am făcut deja un progres. Sper să fiu capabilă să pot câștiga un turneu de Mare Șlam. Publicul a fost frumos, gălăgios în sensul pozitiv și le mulțumesc. Nu m-am lăsat afectată de incidentele de ieri. Konta este o jucătoare de top și sunt mulțumită de ce am făcut aici. Am avut o motivație în plus după ce s-a întâmplat ieri. Publicul nu a avut nici o vină ieri. Le mulțumesc că au fost alături de noi. Am vorbit astăzi cu Ilie Năstase și m-a felicitat„, a declarat Simona.
În ultimul meci de simplu, Irina Begu (26 ani, 33 WTA) o va întâlni pe Heather Watson (24 ani, 113 WTA). Begu a ieșit învingătoare din singura sa confruntare cu Watson, în 2013, 6-2, 6-4 în primul tur la Indian Wells.
Meciul de dublu se va desfășura între perechile Monica Niculescu (23 WTA la dublu)/Sorana Cîrstea (1.101 WTA la dublu) și Laura Robson (267 WTA la dublu)/Jocelyn Rae (106 WTA al dublu), în finalul zilei de duminică.
Învingătoarea întâlnirii România – Marea Britanie va evolua anul viitor în Grupa Mondială II, iar învinsa în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Halep a învins-o pe Konta şi a dus scorul la 2-1 pentru România în confruntarea cu Marea Britanie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI