Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt campionii editiei 2015 a Wimbledonului

Horia-Tecau-si-Jean-Julien-Rojer
Foto: gsp.ro

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România / Olanda) sunt campionii ediţiei 2015 a Wimbledonului, la dublu masculin, favoriţii patru depăşindu-i în finală pe Jamie Murray şi John Peers (Marea Britanie / Australia).
Horia Tecău a câștigat astă-seară titlul la Wimbledon, în proba de dublu, la a patra finală jucată, după cele din 2010, 2011 și 2012, pe când l-a avut partener pe suedezul Robert Lindstedt. Acelea au fost pierdute, acum a venit succesul.
A patra finală este cu noroc pentru Horia Tecău, care devenit campion la Wimbledon! A fost 7-6, 6-4, 6-4 pentru Tecău și Rojer, Alături de olandezul Jean-Julien Rojer, Horia a făcut un meci perfect. Cei doi nu și-au pierdut niciodată serviciul, pe parcursul a o oră și 52 de minute.
Pentru Tecău aceasta a fost a patra finală la Wimbledon, iar pe celelalte trei le-a pierdut alături de Robert Lindstedt.
După acest succes, Tecău a egalat performanța lui Ilie Nastase, care a câștigat proba de dublu de la Wimbledon in 1973 alaturi de Jimmy Connors.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt campionii editiei 2015 a Wimbledonului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI