Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Încă un supraviețuitor al incendiului din Colectiv a murit

Colectiv
Încă un supraviețuitor al incendiului din clubul bucureștean Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, a murit, a confirmat, pentru Agerpres, Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv.

„Din păcate, a apărut și cea de-a 65-a victimă în urma incendiului din Colectiv. Este vorba de un băiat, ale cărui traume au continuat, așa cum continuă în cazul tuturor victimelor din Colectiv — toți cei care au fost în foc, dar și părinții lor — pentru care, din păcate, nu prea mai face nimeni nimic”, a spus Eugen Iancu.
Întrebat dacă tânărul s-a sinucis sau a murit ca urmare a rănilor suferite în incendiu, Eugen Iancu a evitat un răspuns: ‘Nu aș putea să vă dau un răspuns, cred că ar fi mai bine să evităm subiectul. (…) A murit și rudele lui încearcă să-l îngroape în liniște, cu sprijinul tuturor. Cred că vom putea discuta pe urmă. (…) A murit acasă. Situația e complicată. Este o familie care are o problemă foarte mare, ar fi bine să le respectăm durerea”.
Prietena tânărului Răzvan a murit în noaptea incendiului din Colectiv.
Cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seara până luni dimineața, când va avea loc un eveniment dedicat celor care și-au pierdut viața în tragicul accident petrecut în urmă cu 21 de luni.
„În data de 30 iulie, începând cu ora 20,00 și până la ora 8,00 dimineața, a doua zi, va avea loc evenimentul ‘Noapte albă la #Colectiv’, întrucât se împlinesc un an și nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideți să ne revedem și să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi”, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociației Colectiv GTG 3010.
Președintele asociației, Eugen Iancu, a declarat că momentul marchează și amenajarea spațiului din Piața Bucur unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor Colectiv.
„Se împlinesc 21 de luni. Cine dorește să aprindă o lumânare, să aducă o floare…, cine poate, când poate, de-a lungul serii, de-a lungul nopții, este invitat să vină acolo”, a adăugat el.
Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia, de-a lungul timpului, 65 de persoane și-au pierdut viața și alte circa 200 au fost rănite. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Încă un supraviețuitor al incendiului din Colectiv a murit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

 

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

 

Închiriere Apartament de LUX

 

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI