Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Încă un supraviețuitor al incendiului din Colectiv a murit

Colectiv
Încă un supraviețuitor al incendiului din clubul bucureștean Colectiv, care a avut loc pe 30 octombrie 2015, a murit, a confirmat, pentru Agerpres, Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv.

„Din păcate, a apărut și cea de-a 65-a victimă în urma incendiului din Colectiv. Este vorba de un băiat, ale cărui traume au continuat, așa cum continuă în cazul tuturor victimelor din Colectiv — toți cei care au fost în foc, dar și părinții lor — pentru care, din păcate, nu prea mai face nimeni nimic”, a spus Eugen Iancu.
Întrebat dacă tânărul s-a sinucis sau a murit ca urmare a rănilor suferite în incendiu, Eugen Iancu a evitat un răspuns: ‘Nu aș putea să vă dau un răspuns, cred că ar fi mai bine să evităm subiectul. (…) A murit și rudele lui încearcă să-l îngroape în liniște, cu sprijinul tuturor. Cred că vom putea discuta pe urmă. (…) A murit acasă. Situația e complicată. Este o familie care are o problemă foarte mare, ar fi bine să le respectăm durerea”.
Prietena tânărului Răzvan a murit în noaptea incendiului din Colectiv.
Cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seara până luni dimineața, când va avea loc un eveniment dedicat celor care și-au pierdut viața în tragicul accident petrecut în urmă cu 21 de luni.
„În data de 30 iulie, începând cu ora 20,00 și până la ora 8,00 dimineața, a doua zi, va avea loc evenimentul ‘Noapte albă la #Colectiv’, întrucât se împlinesc un an și nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideți să ne revedem și să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi”, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociației Colectiv GTG 3010.
Președintele asociației, Eugen Iancu, a declarat că momentul marchează și amenajarea spațiului din Piața Bucur unde a fost amplasat monumentul dedicat victimelor Colectiv.
„Se împlinesc 21 de luni. Cine dorește să aprindă o lumânare, să aducă o floare…, cine poate, când poate, de-a lungul serii, de-a lungul nopții, este invitat să vină acolo”, a adăugat el.
Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia, de-a lungul timpului, 65 de persoane și-au pierdut viața și alte circa 200 au fost rănite. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Încă un supraviețuitor al incendiului din Colectiv a murit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI