Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Incendiu la o baracă din Constanţa

incendiu_abator_constanta
Foto: Urban Constanta
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost sesizați să intervină la un incendiu izbucnit la o baracă situată în curtea fostului Abator de pe Șoseaua Mangaliei, colț cu strada Caraiman, Constanța.

Din primele informaţii reiese că focul a fost provocat de oameni ai străzii. Incendiul a izbucnit în clădirea fostului abator, peste drum de OMV.
Incendiul a fost provocat de două familii de rromi care conform trecătorilor dădeau foc deseori la diverse lucruri, şi se certau. Rromii locuiau ilegal; în clădirea abatorului care în prezent este abandonată.
Erau niste barăci improvizate în care locuiau oameni ai străzii, într-o parte o familie, iar în cealaltă parte altă familie. Acestia au dat foc barăcilor. Acolo se aflau pet-uri, bidoane, materiale textile şi lemne„, a declarat pentru Urban Constanţa, pompierul şef Sovăilă.
Un trecător, văzând incendiul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Situaţia putea deveni dramatică deoarece pe partea cealaltă la 30 de metri de incendiu se afla un OMV şi o cisternă cu combustibil.
Abatorul a fost ridicat în anii 30 de către primarul Horia Grigorescu, fiind cea mai mare structură industrială în stil art deco din România care a supravieţuit până în zilele noastre.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Incendiu la o baracă din Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI