Încep înscrierile pentru Maritime Summer University, ediția 2017

Inscrier la Maritime Summer University
Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța (LSUMC) anunță începerea înscrierilor pentru proiectul Maritime Summer University (MSU).

Acestea se vor desfășura în perioada 17 Aprilie — 25 Iunie a.c., perioadă în care doritorii se pot înregistra folosind chestionarul publicat pe pagina oficială de Facebook a proiectului (www.facebook.com/maritimesummeruniversity).
Maritime Summer University este o școală de vară ce oferă participanților o experiență universitară timpurie, menită să îi familiarizeze cu mediul academic și o experiență care are rolul de a îi înzestra pe participanți cu un set de abilități relevante pentru succesul în învățământul universitar.
În cadrul proiectului Maritime Summer University participanții pot lua parte atât la simularea metodelor de predare, învățare și evaluare din Universitatea Maritimă din Constanța, cât și la ateliere de lucru, vizite de studiu, competiții sportive, evenimente culturale, activități specifice vieții universitare, menite să familiarizeze participanții cu orașul în care ar urma să locuiască în perioada studiilor.
„Această școală de vară are rolul de a îi face pe elevi să realizeze beneficiile obținute în urma finalizării cursurilor unei instituții de învățământ superior. Totodată dorim ca în cadrul acestui proiect elevii să înțeleagă și să își găsească motivația pentru a își finaliza ciclul liceal de studii. Pe parcursul celor două săptămâni, participanții vor simula viața academică și vor participa la mai multe ateliere de dezvoltare personală.
Deoarece în cadrul ediției precedente participanții au fost foarte încântați de activitățile organizate de membrii Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța, în acest an am decis să adăugăm o săptămână în plus la durata proiectului și să mărim numărul de participanți la minim 75. Un alt aspect diferit la această ediție a proiectului este și participarea voluntarilor din cadrul organizațiilor studențești partenere din țară precum și a foștilor participanți din edițiile anterioare”, a declarat Patricia-Ioana Iercoșan, președintele LSUMC.
Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța este o organizație nonguvernamentală, cu scop reprezentativ la nivelul Universității Maritime din Constanța. Obiectivul nostru este promovarea și apărarea drepturilor și intereselor studenților, implicarea la nivel național în luarea deciziilor în învățământul superior, prin afilierea și statutul de membru cu drepturi depline al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), precum și acționarea pentru apărarea libertăților democratice și drepturilor omului, având o experiență de peste 27 de ani și fiind una dintre organizațiile studențești de referință atât la nivel local, cât și la nivel național.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Încep înscrierile pentru Maritime Summer University, ediția 2017”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI