Incepand de maine, bacsisul devine legal. Guvernul va emite o ordonanta de urgenta prin care va stabili acest lucru.

Corina-Martin-legea-becsisului
Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării, a participat, ieri, la o întâlnire de lucru timp de 4 ore la Ministerul Finanţelor, unde a avut ca temă ultimele amendamente pentru Ordonanţa de Urgenţă pentru legiferarea bacşişului şi relaxarea sancţiunilor de control.

Bacșișul va fi trecut distinct pe nota de plată și va fi impozitat cu numai 16%, nu şi cu TVA sau CAS.
O idee pe care am reluat-o acum după ce, cu 3 ani în urmă, a fost contestată, ajunge tema de Ordonanţă de urgenţă în numai 3 săptămâni. De la 1 Mai, dacă dorim să plătim bacşiş, vom face acest lucru legal, la vedere, pe notă de plata”, a spus Corina Martin.
Aceasta a precizat pe o rețea de socializare că asociația a reușit să obțină încă o mare parte din solicitările. ”Întâi avertisment, apoi amendă, posibilitatea de a plăti 50% din amendă în 48 de ore, ridicarea pragului de 100 lei diferenţa în casă până la 300 lei şi delimitarea răspunderii angajatorului faţă de răspunderea angajatului pentru nedeclararea sumelor încasate. La discuţii am fost prezenţa în numele Federaţiei FAPT şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, împreună cu Ţinu Sebesanu şi Dragoş Petrescu, de la Asociaţia HORA din segmentul Horeca. Am fost 3 …Mă declar mulţumită şi mă bucură dialogul corect şi constructiv cu ministrul Eugen Teodorovici şi Secretarul de Stat Dan Manolescu”, a conchis Corina Martin.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Incepand de maine, bacsisul devine legal. Guvernul va emite o ordonanta de urgenta prin care va stabili acest lucru.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei