Incepe Turul Ciclist al Dobrogei

ciclism turul dobrogei
ciclism turul dobrogei
ciclism turul dobrogei

Turului ciclist al Dobrogei, editia a XV-a

În perioada 12-15 iunie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Consiliul judeţean şi primăria Constanţa, în parteneriat cu Clubul de ciclism 2000 Bilal Constanţa şi Federaţia Română de Ciclism organizează cea de-a 15-a ediţie a Turului ciclist al Dobrogei, competiţie rezervată sportivilor licenţiaţi dar şi celor amatori.
Joi, 12 iunie, de la ora 10, va avea loc un prolog contratimp individual, în Mamaia, între Hotelul Caraiman şi Aqua Magic, în lungime de 5 km, pentru ca după-amiază, de la ora 15, startul festiv să fie programat din faţa Sălii sporturilor din Constanţa.
La ora 15,30 startul tehnic, se va da de la borna 5+500 de pe DN39 şi este programată prima etapă în linie, pe 80 km, pe traseul Constanţa-Cumpăna-Agigea-Eforie Nord-Eforie Sud-Mangalia şi retur. Vineri, de la ora 10,30 se dă startul în etapa a doua, Constanţa-Agigea-Techirghiol-Moviliţa-Topraisar-Mangalia-Constanţa (130 km), pentru ca sâmbătă să se dispute etapa a 3-a, Constanţa-Valul lui Traian-Adamclisi-Constanţa (120 km, pe DN3).
Competiția, la care participă cei mai buni sportivi din România, echipe din Bulgaria și Republica Moldova, se încheie duminică, 15 iunie, cu un circuit pe Bulevardul Aurel Vlaicu, 30 km, sub forma unui criterium cu sprinturi intermediare la 5 tururi, câștigătorul fiind desemnat prin adițiune de puncte.
Pentru amatorii de ciclism, care se vor întrece pe categorii de vârstă (până la 18 ani, 19-39 ani și peste 40 ani), precum și la feminin, unde concursul este open, sunt prevăzute etape sâmbătă și duminică.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Incepe Turul Ciclist al Dobrogei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI