Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ioannis: CCR mi-a dat dreptate. PSD nu mai este capabil să negocieze politic

Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a avut vineri, o primă reacţie după ce Viorica Dăncilă a declarat că Guvernul a trimis la CCR o solicitare prin care solicită analizarea situaţiei privitoare la numirea celor doi miniştri.

Se aude că doamna prim-ministru a trimis o solicitare de rezolvare a unui conflict la CCR. Probabil Curtea va da un răspuns, vom vedea ce răspuns. Însă daţi-mi voie să vă spun că nu va rezolva problema Curtea Constituţională pentru că problema nu e una constituţională, ci una politică. Şi o să vă spun şi care sunt cele două cauze ale acestei probleme politice: prima cauză este că, de facto, România nu are prim-ministru; a doua cauză este totala inabilitate a PSD-ului de a face politică. Politică de orice fel. Să detaliez un pic: doamna prim-ministrul mi-a trimis în scris, fără să mă contacteze, o solicitare de remaniere a Guvernului. După care, fără să aştepte răspunsul, mi-a mai trimis o solicitare de remaniere a Guvernului. După care mi-a mai trimis hârtii, toate fără să caute o discuţie sau un dialog cu mine. Mă așteptam să mă sune și să mă întrebe de ce nu dau un răspuns. Această doamnă nu înțelege cum funcționează statul. PSD nu mai este capabil să negocieze politic. Încearcă să-și impună voința prin politica pumnului în gură. Pentru mine este inacceptabil.
Dacă s-a ajuns în această fază să stabilească CCR, voi aștepta decizia CCR și după aceea voi acționa constituțional.
Majoritatea pesedistă a considerat, la Senat, că un termen rezonabil este două-trei luni. Prin amânarea acestei decizii nu se blochează activitatea Guvernului. Acest Guvern e condus de infractorul Dragnea prin interpuși„, a declarat Klaus Iohannis.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ioannis: CCR mi-a dat dreptate. PSD nu mai este capabil să negocieze politic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI