Iohannis: România se află într-o situație dificilă

Iohannis si Xavier Bettel
Președintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, în debutul întâlnirii cu premierul luxemburghez, Xavier Bettel, că România se află într-o situație dificilă.

În context, Xavier Bettel a subliniat că este foarte important ca România să-și găsească curând stabilitatea politică. „Bine ați venit în România, la Palatul Cotroceni. Este o mare plăcere că vă pot primi astăzi, după ce ne-am întâlnit la Consiliul European, dar cred că decizia de a efectua o vizită oficială în România reprezintă un semn bun pentru colaborarea noastră bilaterală și sper și pentru colaborarea europeană. Bun venit, deși avem o situație dificilă, trebuie să știți că sunteți foarte bine venit”, a spus șeful statului.

Iohannis si Xavier Bettel1

Premierul luxemburghez a arătat că stabilitatea este importantă pentru vecinii României, familia europeană, cât și pentru investitori.

„Cum ați spus, am venit într-o situație dificilă, dar sper ca țara dumneavoastră să găsească stabilitatea, care este foarte importantă pentru vecinii voștri, familia europeană, cât și pentru, cum a spus premierul (Sorin Grindeanu — n.r.), investitori. De aceea este foarte important să găsiți curând stabilitate politică în țara dumneavoastră”, a afirmat Bettel.

„Cum am spus, este o plăcere să vin, pentru că deseori, când ești într-o familie, totul este discutat și știm totul. Cred că întâlnirile bilaterale, oportunitatea de a vizita România vor adânci legăturile pe care le avem”, a spus Bettel. Oficialul luxemburghez efectuează o vizită în România. El a avut o întâlnire și cu premierul Sorin Grindeanu. (Foto: Administrația Prezidențială)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis: România se află într-o situație dificilă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI