Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Iohannis solicita ca ancheta in cazul incendiului sa se desfasoare cu maxima eficienta

Presedintele_Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a solicitat sâmbătă procurorului general Tiberiu Nițu, ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, și secretarului de stat Raed Arafat ca ancheta în cazul tragediei care s-a produs vineri noapte în București să se desfășoare cu maximă eficiență, fermitate și celeritate în aplicarea legii.
Potrivit Administrației Prezidențiale, în cursul întrevederii care a avut loc sâmbătă, la Palatul Cotroceni, cu viceprim-ministrul Gabriel Oprea și secretarul de stat Raed Arafat, șefului statului i-au fost prezentate primele concluzii cu privire la consecințele evenimentului, măsurile întreprinse de autorități, mobilizarea forțelor implicate în operațiunile de salvare, precum și deciziile preconizate pentru perioada imediat următoare în vederea limitării efectelor tragediei.
Președintele Klaus Iohannis a solicitat tuturor autorităților implicate să fie în alertă și să fie informat în timp real despre evoluția stării de sănătate a persoanelor rănite„, arată Administrația Prezidențială.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Iohannis solicita ca ancheta in cazul incendiului sa se desfasoare cu maxima eficienta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI