Jackie Chan va vizita Romania in luna septembrie

Jackie Chan va vizita Romania

Actorul Jackie Chan va veni în premieră în România pentru a participa la deschiderea Zilelor Filmului Chinezesc, un eveniment ce se va desfăşura între 11 şi 18 septembrie, în Capitală, a declarat pentru Mediafax, Mihai Kogălniceanu, directorul general al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC).
Lungmetrajul care va deschide Zilele Filmului Chinezesc este “CZ12″, regizat de Jackie Chan, acesta făcând parte şi din distribuţia peliculei. Programul festivalului include filmele “Beijing Love Story”, de Chen Sicheng, “The Grandmaster”, de Kar Wai Wong, “The Flying Swords of Dragon Gate”, de Tsui Hark, şi “Full Circle”, de Zhang Yang.
Evenimentul Zilele Filmului Chinezesc este organizat de Centrul Naţional al Cinematografiei în colaborare cu Casa Româno-Chineză, cea din urmă asigurând finanţarea evenimentului.
Anul 2014 reprezintă un moment important pentru colaborarea bilaterală româno-chineză, fiind cea de-a 65-a aniversare a relaţiilor de cooperare. Pentru a marca această cifră, cele două țări au semnat un memorandum prin care vor fi organizate două festivaluri de film.

Jackie Chan, născut în 1954, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele cu arte marţiale.
Printre filmele în care a jucat se numără “Fracul magic”, “Ocolul Pământului în 80 de zile”, seria “Ora de vârf”, “Spionul din vecini”, “Karate Kid” şi a asigurat vocea Maimuţei în seria “Kung Fu Panda”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Jackie Chan va vizita Romania in luna septembrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI