Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Janet Harbu aduce echipa de baschet feminin pe primul loc la finalele turneului de baschet – faza judeteana

Echipa-Colegiului-National-Mihai Eminescu
La sfârşitul acestei săptămâni, în data de 28 februarie a.c., micuța sală a Școlii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazu”, situată le malul mării, s-a dovedit neîncăpătoare, pentru susținătorii echipelor ce au luptat pentru finalele turneului de baschet – faza județeană din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet – liceu.

În data de 28.02.2015, au avut loc finalele din cadrul Olimpiadei Naționale Sportive Școlare la baschet – licee, competiție ce s-a desfășurat la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu” din Constanța.
În formula: Moise Ștefania, Pop Ramona, Partale Ana Maria, Oaida Andreea, Burghelea Lăcramioara, Dragu Crina, Dobre Alexandra, Ganea Maria, formația pregătită de doamna profesoară Janet Hârbu a încheiat neînvinsă competiția, castigând locul 1 la turneul de baschet – faza pe județ.

Echipa-Colegiului-National-Mihai Eminescu_0364
După o lună de întreceri, la care au participat șase echipe de liceu, victoria i-a revenit echipei de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” fete pregătite de doamna profesoară Janet Hârbu, care a jucat finala mare cu Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârșova.

Echipa-Colegiului-National-Mihai Eminescu2
La finalul meciului, doamna Hârbu a declarat că speră să facă o figură cât mai frumoasă la etapa următoare a competiției și a mulțumit elevelor sale pentru performanța obținută, celor care au susținut echipa de la malul mării.
A fost o competiție reușită, cu multe partide viu disputate. Le felicit și le mulțumesc fetelor mele din cadrul echipei și sper să facem o figură frumoasă la etapa urmatoare a competiției. Jocurile au fost extrem de disputate, ridicându-se la un nivel superior din punct de vedere tehico-tactic, al spectacolului, cu faze electrizante, care au adus deliciul susținătorilor. Mulțumim doamnei Director Ciurescu Camelia, domnului Director Adjunct, Stelian Marinescu, părinților, elevilor și arbitrilor. A fost cel mai frumos mărțisor pe care l-am primit, acum cu această ocazie!” a declarat profesoara Janet Hârbu.
Dorința de participare și dragostea față de mișcare, față de acest sport, dăruirea de care dau dovadă elevele mele la antrenamentele din cadrul școlii, mă motivează și pe mine ca profesor, iar bucuria lor, este și bucuria mea, împlinirea lor, este și împlinirea mea! Ce poate fi mai frumos în cariera unui profesor, decât aceste rezultate, pe care elevii ți le aduc cu atâta muncă și dragoste! Zâmbetul și bucuria lor, este mândria mea! Îmi iubesc elevii și mi-am învățat echipa să fie unită, să fie ca o familie! Eu le mulțumesc lor, că datorită lor mă descopăr și evoluez. Le mulțumesc din suflet colegilor mei profesori pentru înțelegere și susținere”, a mai spus Janet Hârbu.

Echipa-Colegiului-National-Mihai Eminescu6
Câștigătoarele au ținut să mulțumească d-nei profesor Janet Harbu, d-lui Alexandru Anton și tuturor colegilor pentru susținere.
Câștigul se realizează prin multă muncă, dorință, pasiune și susținere. Am fost susținute pe întreaga perioadă a competiției de către minunata profesoară doamna Hârbu Janet, unde alături de domnul Anton Alexandru, am putut face această figură frumoasă. Noi ne-am făcut datoria de eleve, și anume de a asculta de mentorii noștrii, ce au făcut efortul de a ne suporta zi de zi și de a ne învăța câte ceva nou, atât în școala baschetului, cât și în școala vieții. Câștigul de astăzi a fost mulțumită faptului că noi suntem o echipă și că am știut să lucrăm în grup, să ne respectăm reciproc și să ne susținem una pe alta la fiecare pas. Câștigul nu se obține ușor, dar se simte minunat atunci când este obținut”, a declarat căpitanul echipei Moise Ștefania.
Coordonarea excelentă de către Prof. Janet Harbu și dăruirea întregii echipe, au dus la calificarea la turneul final, unde Colegiul Național „Mihai Eminescu” va reprezenta Constanța, în perioada 17 – 19 aprilie 2015, la etapa regională din cadrul Olimpiadei Naționale Sportive Școlare la baschet – licee , care va avea loc la Buzău.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Janet Harbu aduce echipa de baschet feminin pe primul loc la finalele turneului de baschet – faza judeteana”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI