Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

„Jur credintă patriei mele, România!” a răsunat, astăzi, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”

Depunerea juramantului militar0107
„Jur credință patriei mele, România! Jur să-mi apăr ţara chiar cu preţul vieţii” sunt cuvintele care au răsunat astăzi, 24 octombrie, din piepturile studenţilor anului I ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

Depunerea jurământului militar este unul din cele mai emoționante momente din viața profesională a unui militar, deoarece reprezintă un act de maturitate patriotică și civică prin care un tânăr devine militar, având ocazia să-și dezvolte deprinderea de a lucra în echipă, de a fi buni camarazi și aș întări caracterul prin credință și responsabilitate.
Viitorii ofițeri și maiștri militari de marină au depus, astăzi, la sediul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, jurământul față de patrie și popor. 58 de studenți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” și 55 de elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” au rostit, într-un glas, Jurământul Militar, în prezența reprezentanților conducerii Forțelor Navale, a comandanților de unități, dar și a părinților, rudelor și prietenilor.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “„Jur credintă patriei mele, România!” a răsunat, astăzi, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI